Herlig Bonnty kake:
Lag marengsbunn eller kjøp Toros ferdig pose.
Ha i 200 gr kokos.
Stek kaken som annvist på Toro posen.
( et lite tips, er å ikke bruke bunnen i kakeformen, bruk heller bakepappir)
-
Lag gulkrem:
50 gr margarin
150 gr melis. røres i sammen til det er hvitt.
4 eggeplommer blandes i.
Ha på den avkjølte bunnen ( ikke ta av ringen)
Settes så i frysen, 30 min.
-
Lag sjokolad krem:
1 pl lys kokesjokolade (eller freia melkesjokolade)
1 dl fløte Smeltes i sammen.
(Pisk dette, da blir kremen fyldigere)
Legg kremen opppå den gulekremen.
Stå i fryseren til servering.
-
Pynt kaken med krem
Strå o'boy på
Pynt med sjokolade på toppen .O)
(smelt melkesjokolade i vannbad, hell den utover bakepappir. Da størkner den og blir et fint kunstverk .O))
Lykke til .O)
På bilde 1 har jeg laget en skinke og brokoli pai .O)
Kjøp glutenfri paibund (ferdig butterdeigi sverige)
Stek paibunden litt først .O)
Ha i skinke og brokoli.
Ha over: et beger cottage chees, en neve revet jalsberg, salt, pepper, hvitløk, løk, Bacon i biter(stekte)
litt melk.
Bruk stavmikseren og blande godt.
Stekes på varmluft i på 200* i ca 30 min.
(Eller mer eller mindre det ser du, massen skal være fast .O))
På bilde 2 har jeg laget Foccacia.
Har to poser Toro glutenfri lys melblanding.
2 ts bakepulver.
Salt.
Hvitløk salt.
Rosmarin.
(Alt etter egen smak.O) )
Ha i 4 ss olivenolje.
5 dl lunket vann.
Heves i 30 min.
Hell deigen (ille seig) i liten langpanne (bruk olivenolje i bunnen)
Så skal deigen igjen vile i 30 min.
Hell olivenolje over havsalt og soltørkede tomater( er de tørre må de vannes, eller så blir de brente).
Stekes i ca 30 min på varmluft i ca 200*
Bilde 3
Herlig Svinekam.
Gjør som mor eller mormor.
Bare husk å bytte ut melet med glutenfrit lys melblanding .O)
Bilde 4
Glutenfrie vaffler :O)
Gjør som vanlig. Husk å bytte ut hvetemelet med glutenfri melblanding .O)
Lykke til
Ha en super duper dag igjen .O)
Cos Lisa
Dette så helt herlig og kjempegodt ut. Klem Lise
SvarSlett